Elöltöltős lövésztalálkozó

Április 15-én a Kisalföldi Lövészklub pázmándfalui lőtere adott otthont a régió első elöltöltős lövésztalálkozójának. Tíznél több lövész mellett több érdeklődő is megjelent. A legfiatalabb korosztályt a klub ifjú, légfegyveres lövésze, Szakács Ádám képviselte, aki szemmel láthatóan, örömmel próbálta ki a lövészenek ezt az ágát.

A találkozón e régi fegyverek replikáinak széles körét vehettük szemügyre, közöttük a hazai környezetben is ritkaságnak számító keréklakatos puskát is láthatták az érdeklődők.

A kellemes, szinte nyárias időben zajló, jó hangulatú találkozón a hosszan tartó “füstölgésnek” még a finom vaddiszópörkölt is nehezen vetett véget. Ezt a találkozót az igények alapján rendszeressé tesszük. Jelenleg havonta tervezzük megrendezni, de igény estén nem elképzelhetetlen a sűrűbbé tétele sem.

A mostani találkozón egy komoly hibát elkövettünk, elfelejtettünk fényképezni. Balázs készített ugyan néhány felvételt, de ezek nem adják vissza a találkozó hangulatát. Ezúton is kérem a résztvevőket, ha valaki készített képeket, küldje el nekünk!