Lőterünk

A klub lőtere Pázmándfalu pannonhalmi végén, közvetlenül a Pannonhalmára vezető út mellett, kellemes környezetben fekszik.

A lőtéren két lőpálya található.

  • Az 50 m-es pályán nyolc fedett lőállás van, de természetesen alkalmas kisebb távolságú, illetve IPSC pályák kialakítására is.
  • A 25 m-es pályán három lőállás található.

A lőtér megnyitója 2017. július 9-én, a falunap keretében zajlott, amelyen számos pázmándfalui polgár, élükön a polgármesterrel, volt jelen. Részt vett megnyitón Sinka László – a Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) főtitkára – valamint Boros György, az MSSZ alelnöke. A lőteret, és a jelenlévőket a győri Szent Mór Perjelség elöljárója, Sárai-Szabó Kelemen áldotta meg.

A sportolóknak a létesítményt Sinka László díszágyúlövéssel adta át. A rendezvényen ott voltak a testvérklub, a Győri LK Világ- és Európa-bajnok sportlövői közül Sike József, ifj. Laczik Zsolt, valamint Boros László.

Az új lőtér a pázmándi. sági és pannonhalmi lakosokon túlmenően a kismegyeri, csanaki vagy győrújbaráti sportolók számára is lehetőséget biztosít a gyakorlásra, mvel számukra is közelebb van, könnyebben megközelíthető, mint a győrszentiváni.

A klubvezetés fontos feladatának tekinti az utánpótlás nevelését, így a nyári szünetet kihasználva, a helyi fiatalok körében megkezdődött a toborzás.